Madeira-Online

Voor uw vakantie op het bloemeneiland Madeira

Bezienswaardigheden  |  Fotogalerij  |  Reisgidsen  |  Webcam

Reizen naar Madeira


Op deze pagina vindt u geselecteerde reizen.
Het zijn speciaal uitgezochte reizen voor deze website. Hierbij gaat het dan om uitgezochte wandelreizen, auto rondreizen en excursiereizen op Madeira. Hiervoor wordt een keuze gemaakt uit het reisaanbod van grote en kleine reisorganisaties.
Alle reisorganisaties op deze website zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).


Als u op zoek bent naar aanbod van reisorganisaties die alleen vlucht en verblijf aanbieden ga dan naar de pagina Reisaanbod voor Madeira

Geselecteerde reizen


Romantisch Madeira

TUI biedt een 8-daagse individuele rondreis aan waarbij u overnacht in kleine hotels en waarbij u vanaf het vliegveld beschikt over een huurauto. Er is een dagprogramma voor u uitgestippeld dat u de mooiste kanten van het eiland laat zien. Deze reis is het hele jaar beschikbaar. Vanaf-prijs: € 800.

Meer informatie en mogelijkheid om te boeken bij TUI

Wandelreis Djoser

Een 8-daagse wandelreis Van Djoser Reizen waarbij u verschillende delen van Madeira in groepsverband ziet. Tussen de wandelingen wordt met een minibus gereisd en wordt overnacht in goede hotels. De reis is beschikbaar van april tot november.
Vanaf-prijs: € 1145.

Meer informatie en mogelijkheid om te boeken bij Djoser

Schilderachtig Madeira

Bij Kras bieden ze gedurende het hele jaar een 8-daagse fly-drive aan. Inbegrepen: retourvlucht Amsterdam-Funchal, all-in autohuur vanaf vliegveld en verblijf in drie 4- en 5-sterrenhotels met ontbijtbuffet. Bij deze reis hoort een uitgestippelde route die u met de huurauto kunt volgen. Hierbij bezoekt u o.a. Funchal en omgeving, Camara de Lobos, Cabo Girao, Ponta do Sol, Porto Moniz en Santana met de beroemde Madeirahuisjes.
Vanaf-prijs: € 663.
Meer informatie en mogelijkheid om te boeken bij Kras

Rondreis Madeira

Tijdens deze 8-daagse wandelreis (van april tot oktober), met speciale data voor singles, kunt u de met volle teugen van de natuur en de rust van het eiland genieten. In het programma zijn dagwandelingen langs de levada's opgenomen en ook ook een beklimming van de Pico Ruivo.
Vanaf-prijs: € 1019.Meer informatie en mogelijkheid om te boeken bij Baobab

Wandelvakantie SNP

Afwisselende 8-daagse voettocht van hotel naar hotel over Madeira. U wandelt door vulkanisch berglandschap met diepe kloven en hoge kliffen en langs levada’s, de bekende irrigatiekanalen. De reis is het hele jaar beschikbaar.
U vliegt op eigen gelegenheid naar Madeira, terwijl uw hotel in de reis is inbegrepen.
Vanaf-prijs: € 610.

Meer informatie en mogelijkheid om te boeken bij Wandelvakantie SNP

Auto-rondreis SNP

Afwisselend rondreis-programma over het eiland Madeira.
U vliegt op eigen gelegenheid naar Madeira en verkent het eiland met uw huurauto (inbegrepen). U verblijft in drie bijzondere accommodaties. U volgt het rondreis-programma, maar kunt er ook van afwijken. De reis is gedurende het hele jaar beschikbaar.
Vanaf-prijs: € 587.
Meer informatie en mogelijkheid om te boeken bij Auto-rondreis SNP

NIEUW Fly-drive Madeira

De Portugal-specialist Primavera heeft een tweetal fly-drive reizen in het aanbod. De reizen zijn inclusief vlucht, hotel en huurauto. De vluchten zijn op diverse dagen per week vanaf Amsterdam. U verblijft in een hotel (logies en ontbijt) in Machico of omgeving en kunt het door Primavera uigestippelde dagprogramma volgen of u gaat uw eigen gang.
De vanaf-prijs voor 8 dagen is € 630 en voor 12 dagen € 815.

Meer informatie en mogelijkheid om te boeken bij Primavera

NIEUW Groepsreis Madeira

De Belgische reisorganisatie Joker verzorgt 9-daagse geleide groepsreizen naar het bloemeneiland met vertrek vanuit Brussel. Vertrekdata in augustus en oktober 2020 en april 2021. Er wordt veel gewandeld en daarbij bezoekt u de mooiste plekjes van het eiland.
Ook is er aandacht voor diverse bezienswaardigheden.
De vanaf-prijs is € 1015.

Meer informatie en mogelijkheid om te boeken bij Jokeradvertentie

Copyright © madeira-online.nl | Design van Alpha Studio | Background van PD Photo.org                                        Disclaimer-Privacy-Copyright |  Links |  Adverteren |  Contact